Je keuken

Paul Van Opstal

Leert jou koken

Koken, dat doe je voor de mensen die je graag ziet en graag rond je hebt. Je kan koken om verschillende dingen te zeggen. Zo kan je dankbaarheid uiten, iets vieren, of gewoon een hart onder de riem steken bij iemand waarvan je denkt dat een warme maaltijd het verschil kan maken. Het is niet voor niks dat er zoveel tv-programma’s focussen op deze hobby, deze fantastische bezigheid waarmee je van iets functioneel (want je moet eten om je lichaam brandstof te geven) iets maakt om van te genieten.

Eindelijk!

Als je voor het eerst in je leven wat vrije tijd hebt, dan ga je experimenteren.

Paul Van Opstal

Eén van onze favoriete hobby’s is om mensen uit te nodigen en voor ze te koken.

Leer koken

Een passie die we ook willen doorgeven aan anderen.

Eindelijk tijd

Onze passie verzorgen

Eén van onze favoriete hobby’s is om mensen uit te nodigen en voor ze te koken. Ze een avondje laten genieten van wat een keuken je allemaal te bieden heeft.

Alleszins, dat is een hobby die we hebben opgenomen toen we niet langer 7 winkels onder onze vleugels hadden. Als je voor het eerst in je leven wat vrije tijd hebt, dan ga je experimenteren. Op de PIVA hadden we in onze jonge jaren en alle jaren nadien al heel veel kooktechnieken geleerd. Die zijn daarentegen lang ondergeschikt geweest door de bakkerij(en), maar nu is het eindelijk tijd om deze passie nog meer te verzorgen.

Een passie die we ook willen doorgeven aan anderen.

Onze passie doorgeven

Workshops

Jarenlang hebben we onze expertise en kennis doorgegeven aan volgende generaties.

Een volgende generatie bakkers, een volgende generatie ondernemers, een volgende generatie vol passie.
Van alle zaken die we intussen niet meer dagdagelijks doen, was die kennisoverdracht hetgeen wat we het meest misten. Actie dus!

Nieuwe workshops worden later in het voorjaar 2023 bekend gemaakt.

En toen ging er een lamp branden, want we hoeven er eigenlijk helemaal nog geen afscheid van te nemen.

We kunnen nog steeds vandaag gepassioneerde mensen begeleiden in koken, bakken en alles wat daar bij komt kijken.

Dat doen we aan de hand van workshops, waarin je zelf de handen uit de mouwen steekt onder toeziend oog, maar in een gemoedelijk kader beroep kan doen op onze jarenlange ervaring.